De beste Nederlandse bookmakers in 2022

Dit is een snelle en eenvoudige gids die online sportweddenschappen in Nederland beschrijft.

U zult leren waarom veel Nederlanders de voorkeur geven aan internationale wedkantoren, populaire sporten om op te wedden, de belangrijkste stappen van het online wedden. U zult ook nuttige tips vinden over het volgende:

 • Gedetailleerde gids over sportweddenschappen
 • Advies over hoe te storten op Nederlandse weddenschappen sites,
 • Overzicht van de meest populaire sporten om te wedden in Nederland.

Meest aanbevolen online bookmakers in Nederland - 2021

De beste online bookmakers in Nederland 2022

Sportweddenschappen online

Sportweddenschappen hebben een enorme populariteit gewonnen wereldwijd en in Nederland in het bijzonder. Dankzij de actieve aanwezigheid van internationale exploitanten, mensen hebben een brede selectie van weddenschappen bedrijven met een verscheidenheid aan bonusaanbiedingen en welkomstpakketten om uit te kiezen.

Op welke sport moet ik wedden?

Om de perfecte soort sport te vinden, moet je eerst je type weddenschap begrijpen. Ben je meer een denker of een risiconemer? Alle mensen zijn verschillend. Als u uw wedstijl kent kan het u helpen meer te winnen en zal het bepalen hoe u omgaat met winst en verlies. De ideale sport voor sportweddenschappen bestaat niet, en er is ook geen winnaarsmanual. Maar als u sommige tips afhankelijk van sport en concurrentie volgt zult u verhogen uw kansen om te winnen. Blijf lezen om meer te ontdekken over populaire sportweddenschappen!

Gids over hoe online wedden 2021

De volgende beschrijving is samengesteld om alle relevante informatie over hoe online te wedden samen te stellen. Hoe selecteer je een bookmaker? Hoe open je een rekening? Volg deze vijf eenvoudige stappen om meer te weten te komen

 • Stap1

  . Begrijp de ruls van het spel

  Als je een weddenschap plaatst, is je uitbetaling (winst) gelijk aan je inzet vermenigvuldigd met de winkans. Dus als je $10 inzet op team A om te winnen van team B met winkansen 2.5, en team A wint, dan zal je winst $10*2.5=$25 zijn. Er is een mogelijkheid om op meerdere wedstrijden te wedden als je gecombineerde weddenschappen plaatst

 • Stap2

  Online bookmaker kiezen

  Om een weddenschap te plaatsen moet je eerst een website van een online bookmaker kiezen. Daarvoor kun je een beetje onderzoek doen, bonusbedragen vergelijken, Algemene Voorwaarden lezen om de opnameperiode en het minimum uitbetalingsbedrag te begrijpen. Of je kunt contact opnemen met de bookmakers die we hierboven hebben genoemd. Ze zijn al zorgvuldig beoordeeld door ons team en als ze op deze pagina staan betekent dat dat ze een grondige controle hebben doorstaan. Je bent van harte welkom om ze uit te proberen, veilige weddenschappen af te sluiten, van het spel te genieten en je winst binnen korte tijd uit te laten betalen.

 • Stap3

  Open een rekening

  Nadat je een bookmaker hebt gekozen, is het tijd om een rekening te openen. Dat duurt slechts 1 of 2 minuten. Meestal wordt er tijdens het registratieproces gevraagd om wat persoonlijke informatie, maar geen zorgen, als je een van de bookmakers op deze pagina hebt geselecteerd zijn je gegevens veilig.

  Als je je eerste weddenschap wilt afsluiten, moet je een eerste storting doen. Dat geeft je de kans om een bonus van de bookmaker te ontvangen, dat kan een welkomstpakket zijn, een 100% of meer match bonus of een cashback. Meestal bieden de meeste bookmakers een ruime keuze aan betaalmethoden, zodat je vrij bent om de methode te kiezen die het beste bij je past. Je ontvangt een bevestiging per e-mail dat je account is ingesteld en klaar is voor gebruik. De stortingsbonus zal binnen enkele seconden verschijnen, direct nadat je wat geld op je account hebt gestort.

 • Stap4

  Plaats uw weddenschappen

  Om je weddenschappen te plaatsen moet je inloggen op je persoonlijke account op de website van de bookmaker en de wedstrijd kiezen waar je op wilt wedden. Daarna moet je raden welk team gaat winnen door de kansen te selecteren. En laatste stap zou zijn het kiezen van het bedrag dat u wilt inzetten (als je nieuw bent in sportweddenschappen, raden wij u aan te beginnen met kleine bedragen voor het begin. U kunt uw weddenschappen verhogen wanneer u meer ervaring opdoet).

 • Stap5

  Uitbetalen van je winsten

  Je kunt je winsten naar je persoonlijke bankrekening/ creditcard/ e-wallet overmaken wanneer je maar wilt. De meeste bookmakers bieden een breed scala aan betalingsmogelijkheden om uit te kiezen.

Online Sport Wedden Tips

 • Volg het sportnieuws. Als het gaat om wedden op sport, kan het bijhouden van het nieuws een nuttig tijdverdrijf worden! Het heeft een aantal voordelen. Behalve vermakelijk, helpt het u om de historische gegevens, de belangrijkste spelers, de verdeling van de krachten te begrijpen, toekomstige uitkomsten te voorspellen.

 • Leer over verschillende soorten weddenschappen Voor sommigen zal het moeilijk te geloven zijn, maar het blijkt dat veel mensen eigenlijk de verkeerde weddenschappen afsluiten. Wij stellen voor dat u altijd een beetje meer tijd nemen om volledig te begrijpen alle voorwaarden van weddenschappen types, Dit extra denken kan bespaart u tijd en geld in de toekomst.

 • Begrijp de kansen en winsten In het begin moet je je bewust zijn van het verschil tussen odds en winst op een weddenschap. De odds geven je de totale uitbetaling met je inzet inbegrepen. Terwijl het rendement de werkelijke winst is van je weddenschap. Laten we een voorbeeld nemen: Als je $100 inzet met winkans 1.5 en je voorspelling wint, dan zegt de bookmaker dat je $150 gewonnen hebt. Dit is echter onnauwkeurig. In werkelijkheid is je winst slechts $50 omdat je oorspronkelijke inzet $100 was.

 • Kies uw bookmaker zorgvuldig Wij raden je aan een betrouwbare en veilige bookmaker te kiezen voor het plaatsen van je online weddenschappen. Er is een breed scala aan internationale bookmakers die aantrekkelijke match bonussen, welkomstaanbiedingen en zelfs cashbacks aanbieden. Ze kunnen echter verschillende uitbetalingssnelheden en opnamelimieten hebben. De bookmakers op deze pagina hebben onze zorgvuldige evaluatie doorstaan en voldoen aan de selectiecriteria. Bekijk ze maar eens!

 • Begin klein We raden je aan om niet te snel met hoge inzetten te beginnen totdat je bekend bent met het proces, soorten weddenschappen begrijpt en andere bijzonderheden. Het goede is, in sportweddenschappen zijn de eenvoudigste weddenschappen vaak de meest winstgevende.

 • Bepaal uw limiet Voordat u begint met online wedden, is het absoluut noodzakelijk om uw financiële limiet vast te stellen in termen van inzetbedrag, dat wil zeggen de maximale hoeveelheid geld die u kunt uitgeven aan weddenschappen per dag. Dit wordt bankroll genoemd. Het moet goed overeenkomen met uw welzijn en mag niet kritiek zijn op uw dagelijkse budget.

 • Geniet van het spel maar verlies uw hoofd niet! Als u wint, pak dan uw winst, maar wees rationeel bij uw volgende weddenschappen. Laat u niet verleiden om al uw geld zonder goed nadenken en analyse in te zetten op uw volgende weddenschappen!

 • Jaag je verliezen niet na! Als u een weddenschap verliest, die binnen de grenzen van uw dagelijkse weddenschap fondsen was gemaakt, moet u niet al te overweldigd door het. Sommigen geloven echter dat als ze blijven inzetten direct na het verlies ze meer succes zullen hebben. Dit is zelden waar omdat hun volgende weddenschappen meestal impulsief zijn in plaats van goed doordacht. Weet wanneer je moet stoppen en wat de uitkomst ook is, probeer rationeel te blijven.

 • Vermijd weddenschappen op uw land of team ...als je te emotioneel bent en wilt dat ze tegen elke prijs winnen. Natuurlijk is het prima om op je team en land te wedden zolang je een rationele en goed doordachte benadering hebt.

 • Vermijd live weddenschappen Volgens sommige onderzoeken zijn live weddenschappen goed voor meer dan 50% van alle weddenschappen en brengen ze 70% van de winsten van bookmakers op. Meestal is dit te wijten aan het feit dat gokkers te betrokken raken bij de recente wedstrijdgebeurtenissen en de helikopterview van het spel verliezen.

 • Vermijd riskante weddenschappen Soms vindt u weddenschap kansen met zeer hoge kansen. Voordat u een beslissing neemt, raden wij u aan uw kansen zorgvuldig te evalueren.

 • Geloof niet in sprookjes Bij sportweddenschappen is er geen magische formule voor een winnende weddenschap. De uitkomst van het spel kan worden voorspeld, maar niet 100% gegarandeerd. Zelfs verschillende wedstrategieën zullen niet veel helpen.

 • Wees voorzichtig met de uitbetaling Uitbetaling is een waardevolle functie om uw verdiensten te maximaliseren. U zult in staat zijn om de voordelen ervan te gebruiken wanneer u meer ervaring opdoet.

Aan de slag met sportweddenschappen

Om u te helpen de beste online weddenschap website te kiezen, hebben we ze een voor een geëvalueerd volgens onze 15-stappen verificatie proces. Hier vindt u alleen websites die bewezen hebben eerlijk en veilig te zijn, aantrekkelijke bonussen bieden en uw winsten snel uitbetalen. Merk op dat je voor sommige sites de bonus herhaaldelijk kunt krijgen.

Top bookmakers voor online weddenschappen 2021

TOP bookmakers voor online weddenschappen

Op welke sport moet ik wedden?

De meeste aanbieders bieden veel verschillende sporten aan om op te wedden, van voetbal tot esports. We raden je aan om de volledige lijst te bekijken om meer ideeën te krijgen over wat er wordt aangeboden.

Voetbal weddenschappen

Voetbal is zeer populair in alle delen van de wereld en kan zonder twijfel beschouwd worden als 's werelds nummer één sport. Het hele jaar door zijn er veel evenementen te volgen, van binnenlandse tot internationale wedstrijden, wat een van de voordelen van voetbalsportweddenschappen is. Online bookmakers dekken honderden professionele competities over de hele wereld. UEFA Europees Kampioenschap - van 11 juni 2021 tot 11 juli 2021 UEFA Euro Halve Finale - UEFA Euro 2020 Halve Finale - 6 juli 2021 UEFA Euro halve finale - UEFA Euro 2020 halve finale - 7 juli 2021 UEFA Euro finale 2021 - 11 juli 2021 Copa America 2021 - van 11 juni 2021 tot 10 juli 2021 Copa America finale 2021 - 11 juli 2021 Premier League 2021 - 2022 Engelse Premier League - van 14 augustus 2021 tot 22 mei 2022 EFL Championship 2021- van 7 augustus 2021 tot 29 mei 2022 FA Cup 2021- van 31 augustus 2021 tot 15 mei 2022 EFL CUP 2021- van 7 augustus 2021 tot 29 mei 2022 Ligue 1 2021- Franse Ligue 1 - van 6 augustus 2021 tot 21 mei 2022 Bundesliga - 2021-22 Duitse Bundesliga - van 13 augustus 2021 tot en met 14 mei 2022 Serie A - 2021-22 Italiaanse Serie A: van 13 augustus 2021 tot 23 mei 2022 Coppa Italia 2021- van 15 augustus 2021 tot 22 mei 2022 Premeira Liga - 2021-22 Portugese Primeira Liga - van augustus 2021 tot mei 2022 Russische eredivisie 2021- van juli 2021 tot mei 2022 Spaanse La Liga 2021-22 - van augustus 2021 tot mei 2022 Copa del Rey 2021-22 Spaanse Copa del Rey - van oktober 2021 tot april 2022 Turkije Süper Lig 2021-22 Turkse Superliga - van augustus 2021 tot mei 2022 UEFA Nations League 2021- van 2 juni 2022 tot juni 2023 UEFA Champions League 2021- van september 2021 tot mei 2022 UEFA EUropa League 2021- van september 2021 tot mei 2022 Copa Libertadores finale 2021 - 20 november 2021 AFC Champions League 2021- 21 november 2021 en 27 november 2021 FIFA Wereldbeker voor Clubs 2021 - december 2021

Basketbal Wedden

Basketbal is een dynamisch en spannend spel om te spelen. Geen wonder dat het wereldwijd erg populair is geworden in sportweddenschappen. In 2021 verwachten we verschillende internationale evenementen die een geweldige kans bieden om te wedden op je favoriete teams! NBA Finals - van 8 juli 2021 tot 22 juli 2021 NBA reguliere seizoen - van oktober 2021 tot april 2022

Paardenrennen Wedden

Paardenrennen is een prestatiesport die zowel opwindend als leuk is om naar te kijken. Veel landen hebben hun eigen specifieke tradities rond deze sport ontwikkeld. Weddenschappen op paardenrennen hebben zo'n 10 jaar geleden 115 miljard dollar opgebracht. Aangezien de populariteit van deze sport blijft groeien, stellen wij de volgende wereldwijde wedstrijden voor om te wedden op paardenraces: Goodwood Festival (Glorious Goodwood) - van 8 juli, 2021 tot 11 juli, 2021 Ebor Festival - van 18 augustus, 2021 tot 21 augustus, 2021 St Leger Festival - van 8 september 2021 tot 11 september 2021 Prix de l'Arc de Triomphe - 3 oktober, 2021 Melbourne Cup - 2 november, 2021

Formule Een Wedden

Formule Een weddenschappen in 2021: F1 Britse Grand Prix - 18 juli 2021

Tennis weddenschappen

Bekijk zeker de volgende tennisevenementen om uw weddenschappen te plaatsen: Wimbledon kampioenschap - 28 juni 2021 tot 11 juli 2021 US Open Tennis - 30 augustus 2021 tot 12 september 2021

Esports weddenschappen

Een gloednieuwe discipline is onlangs aangeboden door bookmakers - wedden op video game wedstrijden of esports weddenschappen. Sommigen zullen dit betwisten, maar esport gaat wel degelijk verder met wat sport. Mis dus niet je kans om te wedden op je favoriete teams in 2021: CS:GO Toernooien ESL One: Keulen - van 6 juli 2021 tot 18 juli 2021 DOTA 2 Toernooien The International 2021 - T10 augustus 2021 Hearthstone Grandmasters Americas - augustus 2021 tot oktober 2021 Hearthstone Grandmasters Europa - augustus 2021 tot oktober 2021 Hearthstone Grandmasters Azië-Pacific - augustus 2021 tot oktober 2021 Hearthstone Wereldkampioenschap 2021 - november 2021

F.A.Q

 • Hoe kan ik storten?

  Wij raden aan om PayPal, Neteller, Skrill, ecoPayz, Paysafecard, Bitcoin te gebruiken. Meestal ondersteunen bookmakers verschillende betaalmethodes, van credit- en debitcards tot cryptocurrencies. Het is aan u om de stortings- en opnamemethoden te kiezen die aan uw behoeften voldoen.

 • Kan ik meer dan één bonus voor sportweddenschappen ontvangen?

  Deze situatie is mogelijk, maar komt niet vaak voor. Je moet in meer detail de Promoties sectie op de webpagina van de bookmaker bekijken en als een dergelijke mogelijkheid wordt aangeboden, controleer dan de voorwaarden.

 • Kan de bookmaker vals spelen? Ontvang ik mijn winsten?

  Alle bookmakers op deze pagina worden aanbevolen door onze experts. Voordat u zich registreert bij andere weddenschappen sites die hier niet vermeld staan raden wij u aan meer informatie over hen te graven om er zeker van te zijn dat het geen oplichterij is.

 • Hoe kies ik een website voor online weddenschappen?

  Voordat u zich registreert raden wij u aan een onderzoek te doen en de websites te evalueren op basis van hun veiligheid, eerlijkheid (u kunt website beoordelingen lezen op populaire internet forums), bonus bedrag, opnameperiode, ondersteunde stortings- en opnamemethodes. Of u kunt gebruik maken van de bookmakers die wij op deze pagina vermelden. Zij hebben onze controle criteria al doorstaan en wij bevelen ze aan voor een veilige en plezierige wed ervaring.

 • Zijn er methodes om te winnen?

  Helaas, nee. Er is geen universele tactiek of strategie. Als die zou bestaan, dan waren de bookmakers al failliet gegaan. Er zijn echter wel methodes om het risico op verliezen te minimaliseren. De enige methode die werkt is het gebruiken van je logica, het begrijpen van de soorten weddenschappen en sporttypes.

 • Waar moet je in het begin op wedden?

  Wij raden u aan te kiezen voor eenvoudige weddenschappen. Gouden regel hier is om de wedstrijd om op te wedden van tevoren te kiezen, zodat je de situatie kunt evalueren en een slimme beslissing kunt nemen. Vergeet niet om je verliezen niet op te jagen en houd altijd rekening met de limiet die je kunt gebruiken om per dag in te zetten. Oefening baart kunst!

 • Hoe lang duurt het voordat ik mijn winsten ontvang?

  U moet weten dat de opname van winsten meerdere werkdagen kan duren, tot 10 werkdagen afhankelijk van de banken voor bankoverschrijvingen, aangezien deze overschrijvingen soms internationaal zijn.

popup

Ontvang een indrukwekkende bonus van Secury Online Casino

€500

Krijg mijn bonus
Nee, dank u

Blackjack77 gebruikt cookies om u de beste ervaring te bieden. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

privacybeleid